Összetétel keresőÜdvözlünk itt az összetétel keresőben!

Több év munkája során, több ezer ható- és adalékanyagot, valamint azok jelentését és értelmezését gyűjtöttük össze itt, amelyből kikeresheted, hogy a Te kozmetikumodban és táplálékkiegészítődben éppen mi található. 

Sajnos egyre többen szembesülünk azzal a ténnyel, hogy rengeteg egészségünkre káros összetevő található kozmetikumainkban, így ezzel a keresővel könnyedén ellenőrizheted, hogy mit tartalmaz és mennyire biztonságos a Te krémed, samponod stb.
Még rémisztőbb számunkra, hogy az egészségünk érdekében szedett multivitaminok és más készítmények igen gyakran tartalmaznak nem hasznosuló sőt kifejezetten káros összetevőket! 
Bízunk benne, hogy ezzel a keresővel Te is könnyebben kiválasztod a legmegfelelőbb készítményt!

Hogyan működik a kereső?

A kiválasztott összetétel nevét üsd be a keresőbe, majd az adott szóra kattintva megkapod a rövid, egyszerűsített de több szempont szerinti értékelését.
Ha részletes információk is érdekelnek, akkor érdemes a leírást is elolvasnod.
Több összetételt is kikereshetsz (akár a teljes listát, amit a kozmetikumod INCI / ingrediants / összetétel: részén találsz), ha szükséged van rá ki is tudod nyomtatni, vagy a már nem kívánatos részeket eltávolítani.

Ha esetleg van olyan összetétel, amelyet nem találsz a keresőnkben, kérlek írj nekünk a hello@kerekegeszseg.hu címünkre és azonnal megküldjük/ feltöltjük a keresett tartalmat.

jó böngészést, és minimális megrettenést kívánunk!