Természetesen egészségesebben

Amint közösségbe kerülnek a gyerekek, elkerülhetetlenné válik, hogy időről-időre betegség döntse le az apróságokat. Általában nagycsoportos óvodás korukra egyre gyakrabbá válnak a hazavitt nyavalyák, de persze az iskolákban sincs betegség szünet. 

Téves hinni azoknak a mende-mondáknak és csodaszereknek, amelyek egycsapásra "soha többé nem lesz beteg a gyerek" ígéretet adják. Ilyen nincs! Olyan viszont annál inkább, hogy igyekszünk minél inkább a gyermek immunrendszerét erősíteni, így ritkulhatnak a betegségek, vagy erejük csökkenhet. Mindezt legjobb ha természetes megoldásokkal tesszük.

Egy igazán jó termék erre a Bioconnect Kids gyümölcs sűrítmény, amely tele van vitaminokkal, antioxidánsokkal. flavonoidokkal és hozzáadott béta-glükánt is tartalmaz, amely kifejezetten erős immunstimuláló poliszacharid. 
Ráadásul oly gyakran hallom azt a véleményt, hogy a gyerek nem eszi meg ezt vagy azt. Ennek a terméknek finom gyümölcsös íze van, de mivel nem tartalmaz hozzáadott cukrot, egyáltalán nem édes, így nem eteti magát, de természetessége miatt szeretik a gyerekek. Vásáron csináltunk kostolót és szinte kivétel nélkül szívesen ették.
Jó szívvel ajánljuk!