Már nálunk is kapható a Kivvi!

A Kivvi natúr kozmetikumok egyre népszerűbbek és meghódítják a világot. Gyorsan a kedvencévé vált azoknak, akik hívei a vegyszermentes kozmetikumoknak, szeretik a növényi eredetű, természetes hatóanyagokat, de mindemellett szeretnék a bőrüknek is visszaadni puhaságát, fiatalságát, vagyis hisznek a hatékony és intenzív bőrápolásban.

A kivvi termékek nem tartalmaznak!
- alkoholt
- szintetikus színező és illatanyagokat
- kőolaj száramzékokat (paraffin, petrólátumok stb.)
- szintetikus tartósítószereket, vegyszereket, mint parabén, SLS, PEG-ek, DEA, SLS stb.
Állatkísérleteket nem végeztek fejlesztésük során!

Kivvi natúr kozmetikumok tartalmaznak:
- Természetes, növényi eredetű aktív összetevőket, amelyek nagy százalékban ökológiai gazdálkodásból származnak (mnden terméknél egyedileg van feltüntetve, hány százalékban).
- Bogyós gyümölcsök kivonatait, így magas antioxidáns tartalmúak a termékek.
- Természetes, esszenciális olaj keverékeket, amelyek a kíméletes tartósítást biztosítják.
- Természetes, növényi eredetű hatóanyagokat, amelyek segítik a bőr sejtek regenerálódását, hidatálását és semlegesítik a környezeti hatásokat.

A termékek megkapták a legrangosabb, nemzetközileg elismert biominősítést az ECOCERT tanusítványt.

Kivvi natúr kozmetikum család tagjaként megtalálható arcápolási, testápolási, tisztálkodó termékek egyaránt, de igazi csemegéket is találhatnak, akik valami különlegességet keresnek:

Különlegességek!


Kivvi testdzsem

Egyedülálló fejlesztés a kozmetikumok piacán. Mélyen hidratáló és bőrtápláló testápoló "krémek". Egyedisége abban rejlik, hogy különösen sok értékes növényi olajakat és vajakat tartalmaz, a teljesség igénye nélkül: sheavaj, kókuszolaj, jojobaolaj, olivaolaj, szezámmagolaj, szőlőmagolaj és a többi és a többi. Továbbá növényi hatóanyagokat, mint csipkebogyó, körömvirág, és más bogyós növények kivonatait is.  
Természetes és kellemes illata elvarázsol, a bőr megújul.

Kivvi hidratáló fluidum 

Természetesen a kivvi natúr kozmetikum családban is megtalálhatóak a különböző bőrtípusra ajánlott arckrémek. DE, ami egy igazán különleges csemege, az a 24 órás hidratáló fluidum. Se nem krém, se nem folyadék, hanem valahol a kettő között egy folyékony krém. A bőr pillanatok alatt úgy beszippantja, mint egy szomjazó virág a vizet. Szinte nyomtalanul eltűnik az arcról és a bőr pihe-puha, friss lesz tőle. Zsíros bőrüeknek krém helyett kiváló lehet, biztosan nem érzik tőle fénylőnek és zsírosnak a bőrt, ráadásul rendkívül táplálja azt. Nyáron, amikor nem szívesen kenünk fel nehéz krémeket, tökéletesen simítja és ápolja a bőrt.


Kivvi tusfürdő és sampon, valamint aftershave és arckrém csak FÉRFIAKNAK

Natúr kozmetikumok már férfiaknak is!
A Kivvi FOR MAN termék családot, kifejezetten férfiaknak fejlesztették a praktikum és a hatékonyság jegyében. Azaz, többfunkciós alaptermékek készültek, így került egybe a tusfürdő és sampon, ráadásul olyan gyógynövényekkel, amelyek kifejezetten jótékonyak az erősebbik nem számára. Intenzíven tisztít, segíti a vér mikrokeringését és ha samponként is használják jótékonyan hat a hajhagymákra.
Az after shave termékük sem pusztán egy borotválkozás utáni fertőtlenítő, hanem arckrém is egyben. Nem sok férfit lehet rávenni, hogy többféle kozmetikummal pepecseljen, így ez egy kiváló megoldás. Egy könnyű krém, mely egyesíti az antibakteriális aftershave balzsam és a hidratáló, bőrápoló arckrém tulajdonságokat.

Minden termék leírásnál feltüntettük az összetevőket is, így ellenőrizhető, hogy vegyszermentesek a termékek. Sajnos a virtuális termék mintát még nem találták fel, de szívesen küldünk postán, kérjük irjanak nekünk a hello@kerekegeszseg.hu email címre.

Természetesség és egészség a bőrnek is jár!