Köszöntő

Üdvözlünk honlapunkon, amely segít eligazodni a természetes alapanyagú termékek világában, megtalálhatod a legjobban hasznosuló táplálékkiegészítőket, natúr kozmetikumokat és tanácsokat találhatsz egy környezet tudatosabb élethez.
Éljünk egészségesebben, legyen kerekebb a világ!

Termékeinkről

Sokan gondolják és tapasztalják úgy, hogy táplálékainkkal nem tudjuk bevinni a szervezetünk számára szükséges vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket, így egyre többen tartjuk fontosnak a táplálék kiegészítők szedését. Azonban az óriási választékból már kevesebben tudják, hogy nem minden készítmény tud jól hasznosulni, sőt tartalmazhatnak olyan anyagokat, aminek szedése hosszútávon egészségügyi problémákat okozhatnak. Nemcsak pénzkidobás, de akár még káros is lehet.
A nálunk megtalálható táplálékkiegészítők mindegyike gondos kiválasztási folyamat eredményeképpen került kínálatunkba. Ez azt jelenti, hogy

  • a szintetikus készítményekkel szemben a természetes összetevőkből előállított vitaminokat, táplálékkiegészítőket preferáljuk, amelyek speciális előállítási módja ráadásul nem károsítja az összetevők hatását,

  • megbízható, hazai engedélyekkel és megfelelő technológiai háttérrel rendelkező gyártók és forgalmazók kínálatából valók,

  • orvos és természetgyógyász szakértői csapat segíti munkánkat, a termékek kiválasztásában és a tanácsadásban.

Blueberry natúr tusfürdőNatúr kozmetikumoknál megtalálhatóak ismert és kevésbé ismert márkák, azonban mindegyikben közös, hogy vegyszermentesek. A kozmetikai iparban használt kifejezetten káros anyagok, melyek használatával ezeknek a termékeknek az olcsó tömeggyártása válik lehetővé, már közismertebb, számtalan oldalon és helyen elolvasható. Már pedig a bőrünkön keresztül felszívódva ezek az anyagok szintén egészségügyi gondokat, allergiát okozhatnak. A natúr kozmetikumok választéka is óriási, de sokszor azt tapasztaltuk, hogy a természetesnek, natúrnak vagy biónak kikiálltott szépítőszerek is tartalmaznak nem megfelelő anyagokat vagy épp szintetikus parfümöt a természetes illóolajok helyett. Nagyítóval vizsgálunk meg minden, kínálatunkba kerülő arc-és testápolási terméket, tippeket és alapanyagokat kínálunk ahhoz, hogy akár magadnak keverd ki az otthoni kencéidet.

Találtunk olyan különleges termékeket is, ami már a világban vagy hazánkban sikert aratott. Így ezúton is gratulálunk a Mannaszappan COCO szappanjaihoz, amely megkapta a Magyar Termék Nagydíjat.

Colostrum pure immunerősítő kapszulaTartogatunk meglepetéseket és különlegességeket is, a teljesség igénye nélkül, egy igazán érdekes a táplálék kiegészítők között a Colostrum Pure, amely egy tehén tej kolosztrum, azaz előtej kivonat. Vagy szappan választékunk között található a fekete szappan, amely magas olaj és zsírtartalmú növények leveléből, vagy terméséből készül Afrikában, titkosan őrzött receptek alapján.

Termékválasztékunk kialakításában az elsődleges célunk az volt, hogy a lehető legkíméletesebb termékeket válogassuk össze, valamint pénztárca kímélő alternatívát is nyújtsunk. Termék palettánkat folyamatosan bővítjük.

Tartalmakról

Igyekszünk folyamatosan új és új érdekességeket, információkat megosztani a honlapon. Egy biztos, a témákat jól körüljárjuk akár még laborvizsgálatoktól sem riadunk vissza, azért, hogy abszolút objektív és ezáltal hiteles és megbízható forrás lehessünk.

Rengeteg terméket mi magunk is kipróbáltunk, sok tapasztalatunk és véleményünk is összegyűlt, amit a „szubjektív, de hasznos” részeknél lehet megtalálni a termékleírásoknál. De ugyanígy várjuk a Ti véleményeteket is, melyet megoszthattok az adott terméknél a Vásárlói tapasztalatok címszó alatt.

Interjúkat készítünk olyan szakemberekkel, akik egészségmegőrzéssel, egy-egy probléma megoldásával kapcsolatban mondják el véleményüket. Továbbá szeretnénk hasznos, praktikus tanácsokat is megosztani egy környezet tudatosabb élethez.


És természetesen izgatottan várjuk a Te véleményedet, tapasztalatodat is! Reméljük, hogy hasznosnak találjátok a Fórum alkalmazást is, ahol kérdezhettek, megírhatjátok véleményeteket egy-egy témával kapcsolatban, vagy akár létre is hozhattok egy Titeket érdeklő témátt.

Köszönjük, hogy meglátogattál minket és reméljük gyakran visszatérsz majd hozzánk!

Éljünk egészségesebben, legyen kerekebb a világ!

Mariann & Rita
kerekegészség felelősök